Όροι και Προϋποθέσεις

To www.niki-inox.gr είναι η ηλεκτρονική έκθεση προϊόντων του εργοστασίου Niki Inox A.E., που εδρεύει στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης.

Όροι

Η Niki Inox Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει μονομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις συνεργασίας. Σαφώς για την οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρχει σχετική ενημέρωση μέσω του Site ή διαπροσωπικής επικοινωνίας, ανάλογα με τη σοβαρότητα και αναγκαιότητα.

Ποιότητα

Σε όλες τις επιφάνειες που μπορεί να υπάρξει επαφή με τρόφιμα, χρησιμοποιείται ανοξείδωτος χάλυβας 304. Ο ανοξείδωτος χάλυβας 304 διαθέτει υψηλές ποσότητες νικελίου και χρωμίου που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Τα ψυγεία Niki Inox ανταποκρίνονται στη κλάση T (Tropical) κατάλληλα για εξωτερική θερμοκρασία 18°C ~ 43°C (64 °F ~ 109 °F).

Πιστοποιήσεις

Η Niki Inox A.E. διαθέτει σήμανση CE που συμβολίζει τη συμμόρφωση προς όλες τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στους κατασκευαστές για το προϊόν, όπως και το ISO 9001 το οποίο είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας.

Παραγγελίες

Η διάθεση των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου συνεργατών μας. Οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι και εξειδικευμένοι στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Παραγγελίες για εμπόρους

 • Σε περίπτωση που η παραγγελία γίνει μέσω του Site: www.niki-inox.gr τακτοποιούνται όλα με τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε. Κατά την επιβεβαίωση θα λάβετε mail με τη παραγγελία σας.
 • Υπό οποιαδήποτε άλλη περίπτωση για να προχωρήσει η παραγγελία σε παραγωγή θα πρέπει το έντυπο της προσφοράς/παραγγελίας να είναι υπογεγραμμένη από το αρμόδιο στέλεχος, μιας και το έντυπο λειτουργεί ως σύμβαση της Niki Inox Α.Ε. με την εταιρεία και να έχει τακτοποιηθεί η συμφωνηθείσα προκαταβολή.
 • Στο έντυπο παραγγελίας αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης, η τιμή πώλησης και ο τρόπος φόρτωσης. Μετά την επιβεβαίωση και από τις δύο πλευρές δε μπορεί να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί η παραγγελία.
 • Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την χρονική περίοδο, από το αν υπάρχει η ζήτηση σε stock και από το φόρτο εργασίας που υπάρχει. Η καθυστέρηση παράδοσης δεν είναι ρήτρα που δεσμεύει την εταιρεία.
 • Το σημείο παράδοσης είναι στις εγκαταστάσεις μας.
 • Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να τακτοποιήσει τον τρόπο και το κόστος της μεταφοράς.

Service & εγγύηση

H Niki Inox A.E.διαθέτει τα προϊόντα της προς κατανάλωση αποκλειστικά μέσω του δικτύου συνεργατών της. Ο κάθε μεταπωλητής έχει την υποχρέωση προς το καταναλωτή να καλύψει την όποια ανάγκη προκύψει όπως και την παραχώρηση της εγγύησης.

Όλα τα προϊόντα της Niki Inox A.E. έχουν 12μήνες εργοστασιακής εγγύηση καλής λειτουργίας εξαρτημάτων. Το σημείο έναρξης της εγγύησης είναι η ημερομηνία της αρχικής αγοράς από τον τελικό καταναλωτή.

Βασικές προϋποθέσεις για την εξέταση κάλυψης εγγύησης είναι:

 1. Να βρισκόμαστε στα χρονικά πλαίσια της εγγύησης
 2. Να μην έχει επέμβει μη εξουσιοδοτημένος τεχνικός
 3. Η ταυτότητα του προϊόντος να είναι αναλλοίωτη
 4. Το δικαίωμα ανάληψης της εγγύησης έχει το κατάστημα από το οποίο ο καταναλωτής αγόρασε προϊόν Niki Inox.

Εγγύηση καλής λειτουργίας

 • Όλα τα προϊόντα της Niki Inox A.E. έχουν 12μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας εξαρτημάτων. Το σημείο έναρξης της εγγύησης είναι η ημερομηνία της αρχικής αγοράς από τον τελικό καταναλωτή.
 • Η εγγύηση καλύπτει μόνο μηχανικά εξαρτήματα. Εφόσον παρατηρηθεί δυσλειτουργία σε κάποιο εξάρτημα, η εμπορική εταιρεία θα αποστείλει στο εργοστάσιο το εξάρτημα με δική της χρέωση. Θα χρεωθεί και θα αποσταλεί νέο εξάρτημα. Το τεχνικό τμήμα της Niki Inox A.E. θα ελέγξει τα εξαρτήματα, εάν από τον έλεγχο προκύψει ότι υπάρχει κατασκευαστικό λάθος, η Niki Inox A.E. αναλαμβάνει το κόστος επισκευής και μεταφοράς. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατασκευαστικό λάθος και η βλάβη οφείλεται σε κακή χρήση ή σε δημιουργία βλάβης από τεχνικό/χρήστη η εμπορική εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επισκευής και μεταφοράς.\
 • Τα ψυγεία Niki Inox ανταποκρίνονται στη κλάση T (Tropical) κατάλληλα για εξωτερική θερμοκρασία 18°C ~ 43 °C (64 °F ~ 109 °F). Σε περίπτωση που τα ψυγεία λειτουργούν σε διαφορετικές συνθήκες δεν αναγνωρίζεται η εγγύηση.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ

 • Έξοδα τεχνικού.
 • Πλήρωση ψυκτικών υγρών.
 • Κρύσταλλα, λάμπες και λάστιχα.
 • Οποιαδήποτε βλάβη η οποία προκύπτει από λάθος χρήση του προϊόντος.
 • Ζημιά που προκύπτει από φυσική καταστροφή, εναλλαγή τάσης δικτύου ρεύματος, πτώση όπως και λάθος συνδεσμολογία.
 • Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί κατά τη μεταφορά.